ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προς αποχώρηση ο Τατσόπουλος

Σε κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προς αποχώρηση ο Τατσόπουλος

-Κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

-«Γέλια μέχρι δακρύων» προανήγγειλε για σήμερα ο βουλευτής

-Μουλόπουλος: Πέτρο, τέρμα οι μαλ@@κίες!

«Μπαρούτι» μυρίζει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Η εσωστρέφεια έχει εξαπλωθεί στην Κουμουνδούρου με ορισμένα στελέχη να αφήνουν αιχμές ακόμα και κατά του Αλ. Τσίπρα που δεν λαμβάνει καμία πρωτοβουλία για να μπει τέλος στη «φαγωμάρα».

Η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, κάτι που μετέφερε σήμερα και ο γραμματέας της ΚΟ κ. Ν. Βούτσης.

Το κλίμα οξύνθηκε από χθες, με το άρθρο του Β. Μουλόπουλο στην Αυγή, στο οποίο χαρακτήριζε τον Π. Τατσόπουλο «γελωτοποιό» και «βυζιτού».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος «σήκωσε το γάντι» και διαμήνυσε την Δευτέρα μέσω facebook: «O γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο (σ.σ. σήμερα) στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. Γέλια μέχρι δακρύων» και συμπλήρωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί τίποτε και από κανέναν.

Σε σημερινό νέο άρθρο του ο Βασίλης Μουλόπουλος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους αναφέροντας πως «επειδή η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, οφείλω να επανορθώσω: Ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε την φράση «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες». Ο κ. Βαλλιανάτος την είπε. Ο κ. Τατσόπουλος απλώς την υπερασπίστηκε.

Όπως υπερασπίστηκε την κυρία Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον 19χρονο νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων τρόλεϊ, «τζαμπατζή». «Η Λένα Διβάνη», γράφει ο Πέτρος, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, «χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή.

Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τη λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας». Και εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Τατσόπουλο: Πέτρο τέρμα οι μαλ@@@ες».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε μέσα από το Facebook προϊδεάζοντας ενδεχομένως για τις σημερινές εξελίξεις.

«Ο Μουλόπουλος ψελλίζει μισή επανόρθωση στη σημερινή "Αυγή". Κρίμα, Βασίλη. ΄Οπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late».

Ο κ. Βούτσης πάντως, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του κ. Τατσόπουλου.

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για το τι μέλει γενέσθαι με τον Π. Τατσόπουλο, αλλά και για τη στάση που θα κρατήσει ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος βλέπει τον ιό της εσωστρέφειας να εξαπλώνεται απειλητικά στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Μουλόπουλος: Γελωτοποιός και βιζιτού ο Τατσόπουλος

Προς «διαζύγιο» Τατσόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος δεν θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)