ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Ιλίου «στόλισε» τον Χαν: Συγγνώμη κύριε αλλά μας γ@@@τε!

Ο Δήμαρχος Ιλίου «στόλισε» τον Χαν: Συγγνώμη κύριε αλλά μας γ@@@τε!

Τέλικα όντως άκουσε τα... γαλλικά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας, ενώ ο δήμαρχος Ιλίου φρόντισε να του μάθει και μια ελληνική λαϊκή ρήση.

«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορά μας» είπε προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιεί.

Τη λαϊκή αυτή ρήση την ανέφερε ο κ. Ζενέτος αφού έκανε μια μίνι ιστορική αναδρομή στην ελληνική Ιστορία.

«Δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Οπως λέει και η λαϊκή ρήση μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.»

Αφού τόνισε πως οι Έλληνες πολιτικοί φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, κατηγόρησε το «χρηματοοικονομικό κατεστημένο της Ε.Ε. που χρηματοδοτούσε ασύστολα χωρίς να προγραμματίζει πως θα πάρει τα λεφτά πίσω, γνώριζε ότι επρόκειτο να εξαθλιώσει το λαό μας».

Εξαπέλυσε μάλιστα προσωπική επίθεση στον Γιοχάνες Χαν. «Επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δε φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα βρεθεί προ εκπλήξεων».