ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παπαγαλίζουν» με το βιβλίο του Γ. Παπανδρέου

«Παπαγαλίζουν» με το βιβλίο του Γ. Παπανδρέου

Αίσθηση και εύλογη απορία προκαλεί η προαναγγελία του βιβλίου του Γ. Παπανδρέου από το «Βήμα» και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Σε σημερινό δημοσίευμα του Βήματος σημειώνεται ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και μέσα από τις σελίδες του ο Γ. Παπανδρέου θα ρίξει φως στις συνθήκες κατά τις οποίες παρέδωσε την εξουσία.

Ταυτόχρονα θα αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της επεισοδιακής Συνόδου στις Κάννες, καθώς και τους έντονους διαλόγους που είχε με τον Νικολά Σαρκοζί και την Άνγκελα Μέρκελ.

Το Newsbomb.gr έχει αποκαλύψει από τον περασμένο Νοέμβριο την πρόθεση του κ. Παπανδρέου για την έκδοση βιβλίου το οποίο, αν έχει τη μορφή και το περιεχόμενο που αναμένεται, θα προκαλέσει σεισμό.

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ επικρατεί προβληματισμός, μιας και ο πρώην πρωθυπουργός στο βιβλίο του θα στρέφει τα πυρά του τόσο κατά του κ. Βενιζέλου όσο και κατά της κυβέρνησης Σημίτη.

Εντούτοις προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και η προαναγγελία του βιβλίου από το «Βήμα» και το συγκρότημα του ΔΟΛ. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου θα καταλογίσει ευθύνες για την υπονόμευση και την ανατροπή του στον κ. Βενιζέλο αλλά και στους κ.κ Μπόμπολα και Ψυχάρη αναφέροντας συγκεκριμένες αιτιάσεις και περιστατικά.

Φέρεται μάλιστα να κατονομάζει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκείνης της περιόδου, που ήταν έτοιμοι να ρίξουν την κυβέρνηση και ανήκαν στο κλίμα Βενιζέλου και να αναφέρεται στο ρόλο των μιντιαρχών.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να περάσει την εικόνα ότι υπήρχαν εξωθεσμικά κέντρα και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες που μεθόδευαν την ανατροπή της κυβέρνησης και του ίδιου και ότι κατέφυγε στη λύση της παραίτησής του από την πρωθυπουργία για να μην διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΓΑΠ γράφει βιβλίο και τινάζει στον αέρα ΠΑΣΟΚ,Βενιζέλο,ΔOΛ, Μπόμπολα

Δεν βγαίνει ο Γιωργάκης: Παρέχει υπηρεσίες διδασκαλίας με μπλοκάκι!

Όλα στο φως: Ο Παπανδρέου εξηγεί γιατί κάνει «σφυγμομέτρηση» στο ΠΑΣΟΚ

Ο ΓΑΠ κάνει γκάλοπ για τον εαυτό του...