ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Δαραβίγκας είχε τα τυπικά προσόντα για τον ΟΚΑΝΑ!

Γεωργιάδης: Ο Δαραβίγκας είχε τα τυπικά προσόντα για τον ΟΚΑΝΑ!

Να υπερασπιστεί την επιλογή του, να διορίσει τον Γ. Δαραβίγκα στο ΔΣ του ΟΚΑΝΑ και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άμεση ακύρωση της τοποθέτησης αυτής με εντολή του πρωθυπουργού, επιχείρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε παρέμβασή του στο Mega ο τέως υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο Γ .Δαραβίγκας έχει τα τυπικά προσόντα για τη θέση, η οποία -όπως τόνισε- είναι τιμητική και άνευ μισθού.

«Ήταν επί έτη σύμβουλος για θέματα ναρκωτικών και έχει πολύ μεγάλη σχέση με το ζήτημα. Πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις. Το εάν δεν σας αρέσει η φάτσα του είναι άλλο καπέλο. Είναι μια τυπική θέση, μια θέση επί τιμή, άμισθη. Θα πήγαινε σε συνεδριάσεις, αν έλειπε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός εξοργίστηκε με την τοποθέτηση του Γ. Δαραβίγκα και έδωσε εντολή στον Μ.Βορίδη να ακυρώσει το διορισμό, για να ορίσει άλλον στη θέση (επελέγη ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Διακογιάννης, που έχει εξειδίκευση στις τοξικοεξαρτήσεις), ο Αδ.Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι δικαίωμα του υπουργού να βάλει όποιον θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης - Διπλό τόλουπ! - Δεν άντεχε χωρίς καρέκλα...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Ο Άδωνις έκανε τον Δαραβίγκα αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ!