ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Με τις προσβλητικές δηλώσεις Σόιμπλε άρχισε να χαλάει το κλίμα

Παπαδημούλης: Με τις προσβλητικές δηλώσεις Σόιμπλε άρχισε να χαλάει το κλίμα

Την αισιοδοξία του για την ευτυχή κατάληξη σχετικά με τις δραματικές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μία ημέρα μετά το «ναυάγιο» που προέκυψε στη χθεσινή (16/02) συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στo MEGA επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι διεκδικούν το αυτονόητο σε μία δημοκρατία και τόνισε ότι «ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας, προκειμένου να εφαρμόσουμε τη λαϊκή εντολή που είναι η Ελλάδα μέσα στο ευρώ, χωρίς Τρόικα και Μνημόνιο».

Αναφερόμενος στις προσβλητικές δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την Ελλάδα πριν από το Eurogroup, υποστήριξε πως μετά από αυτή τη σκληρή επίθεση του γερμανού υπουργού Οικονομικών προς την Ελλάδα άρχισε να χαλάει το κλίμα, παρότι δεν απάντησε σε αυτές η ελληνική κυβέρνηση.

«Με τις προσβλητικές δηλώσεις Σόιμπλε άρχισε να χαλάει το κλίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «από την πλευρά της κυβέρνησης δεν ανταποδόθηκαν οι χαρακτηρισμοί προς το κ. Σόιμπλε».

Τέλος χαρακτήρισε ως «δυσάρεστη έκπληξη» το τηλεφώνημα Σαμαρά σε Θεοδωράκη και Βενιζέλο.

Σχετικές ειδήσεις