ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών – Πλακιωτάκης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών – Πλακιωτάκης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία εκπλήρωσε τον θεσμικό της ρόλο και πως ο ίδιος ως Πρόεδρός της, συμμετείχε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

«Είναι μια ύψιστη διαδικασία και η Νέα Δημοκρατία διατύπωσε με σαφήνεια – και εγώ προσωπικά – και τις θέσεις μας και τις απόψεις μας» είπε ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνοντας πως είχε τη δυνατότητα να στηλιτεύσει «και τις θέσεις και βεβαίως τις απόψεις και τις αστοχίες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του» ενώ τόνισε πως εξέφρασε την ανησυχία του «για την πορεία εξέλιξης των συγκεκριμένων ζητημάτων, ζητήματα που έχουν να κάνουν με το προσφυγικό, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για το ασφαλιστικό και τη Συνταγματική αναθεώρηση».

«Η γνώμη που αποκόμισα από την ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό είναι ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός» τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης.

Σχετικές ειδήσεις