ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι προς Θεοχάρη: Δώσε πίσω την έδρα

Ποτάμι προς Θεοχάρη: Δώσε πίσω την έδρα

Μετά την ανακοίνωση ότι ιδρύει δικό του κόμμα, το Ποτάμι κάλεσε το Χάρη Θεοχάρη να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, σημειώνοντας ότι «κλεμμένη έδρα» και «Δημοκρατική Ευθύνη» δεν πάνε μαζί.

«Όσο ήταν στο Ποτάμι έκανε όλες τις δυνατές προτάσεις. Να ενισχύσουμε τον Τσίπρα, στην αρχή του ’15 όταν φαινόταν ανίκητος. Να συνταχθούμε με το ΠΑΣΟΚ, όταν το ΠΑΣΟΚ πήγε καλύτερα από το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Να πάμε με την Ν.Δ, όταν εκλέχθηκε αρχηγός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τον Μάρτιο συμφώνησε με τον κ.Λεβέντη ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια Οικουμενική», ανέφερε σε ανακοίνωσή του για τον κ. Θεοχάρη το Ποτάμι.

«Τώρα έχοντας το δικό του προσωπικό κόμμα μπορεί να επιλέξει ό,τι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει κανέναν. Ας πάψει όμως να ξιφουλκεί εναντίον του Κινήματος που τον έβαλε στην πολιτική και τον εξέλεξε Βουλευτή και τον Σεπτέμβριο σε εκλογές με λίστα και όχι με σταυρό. Αν θέλει να ξεκινήσει την νέα του πολιτική καριέρα με μια πράξη ευθύνης να παραιτηθεί από την έδρα, που κόντρα σε κάθε πολιτική ηθική, κρατάει», προσθέτει.

«Δημοκρατική ευθύνη» και «έδρα κλεμμένη» δεν πάνε μαζί», καταλήξει η ανακοίνωση.