ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Συγχαρητήρια από τα πολιτικά κόμματα στην Άννα Κορακάκη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Συγχαρητήρια από τα πολιτικά κόμματα στην Άννα Κορακάκη

Τα συγχαρητήριά τους έστειλαν οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων στην 20χρονη Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα στο αεροβόλο πιστόλι.

«Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια!» ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook.

«Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«H Χρυσή Αυγή συγχαίρει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα της σκοποβολής. Η νεαρή πρωταθλήτριά μας απέδειξε πως οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε πρώτοι στον κόσμο αν βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, στο ταλέντο και στην σκληρή, παραγωγική εργασία» ανέφερε στη δική της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή.

Σχετικές ειδήσεις