ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καπνός» ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη

«Καπνός»  ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη
Με την πρώτη πτήση για Αθήνα μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αναχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου....

Με την πρώτη πτήση για Αθήνα μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αναχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε στις 19:15 και στις 19:40 ο Γ.Παπανδρέου ανέβαινε τη σκάλα του αεροσκάφους για Αθήνα, που αντί να αναχωρήσει στις 19:30 καθυστέρησε περιμένοντας τον πρωθυπουργό και προκαλώντας τον εκνευρισμό των επιβατών.

Νωρίτερα είχε φθάσει η σύζυγός του Άντα. Στο ίδιο αεροπλάνο επέβαιναν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, καθώς και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος μαζί με τον κ.Γερουλάνο κάθισαν στην οικονομική θέση

Μάλιστα, ενδεικτικό του εκνευρισμού των επιβατών τόσο από την καθυστέρηση της αναχώρησης, αλλά και της νέας ψυχρολουσίας των μέτρων, όταν υπουργός της κυβέρνησης μπαίνοντας στο διάδρομο είπε «γεια» στους συνεπιβάτες τους, τα άκουσε καθώς ένας από αυτούς του απάντησε επί λέξη: «τί γεια σας κύριε υπουργέ με αυτά που μας κάνατε, μας τα πήρατε όλα».