ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11:00 η έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Πάνο Καμμένο

Στις 11:00 η έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Πάνο Καμμένο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Το γεγονός πως η συνέντευξη δεν θα δοθεί στο Υπουργείο Άμυνας αλλά στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λεωφ. Συγγρού ίσως… μαρτυρά πως ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να πάρει θέση για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (11/06/2018), το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού έκανε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ: «Τηλεφωνική επικοινωνία είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δυο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία αύριο το πρωί».

Λίγο αργότερα ωστόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθάρισαν πάντως πως: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις