ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Καραμέρος: Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Ενωμένο Μαρούσι»

Εκλογές 2019 - Καραμέρος: Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Ενωμένο Μαρούσι»

Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι», με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο να απευθύνει ενωτικό προσκλητήριο.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20/4) το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 1.500 δημότες της πόλης, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο.

Ο Γιώργος Καραμέρος, μίλησε για τα σχέδια του συνδυασμού του για το Μαρούσι και για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην πόλη.

«Τριανταπέντε ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές εγκαινιάσαμε το εκλογικό μας κέντρο και παρουσιάσαμε την έντυπη και ηλεκτρονική μορφή του κοστολογημένου προγράμματός μας», ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο κ. Καραμέρος και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σοβαρής παρέμβασης στην πόλη μας, στο Μαρούσι. Μετά από 12 χρόνια κλείνει ένας κύκλος για να επανεκκινήσει με νέους ανθρώπους».

Το κρίσιμο, όπως αναφέρει ο κ. Καραμέρος είναι ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι» στην προσπάθειά της να προχωρήσει χωρίς κομματικές κατευθύνσεις.

«Εμπιστεύονται την επιλογή μας να προχωρήσουμε χωρίς κόμματα. Άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες που θέλουν ένα Μαρούσι σε φάση επανεκκίνησης», κατέληξε ο κ. Καραμέρος.

Σχετικές ειδήσεις