ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι της Euroleague

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι της Euroleague
Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έφτασε
InTime

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Που θα δούμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν για την Euroleague ανάμεσα σε «πράσινους» και «ερυθρόλευκους».

Η Euroleague έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα και μόλις στη 2η αγωνιστική προσφέρει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με τους «πράσινους» να προέρχονται από νίκη στη Ρωσία κόντρα στη Χίμκι και τους «ερυθρόλευκους» από την εντός έδρας ήττα κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Το «αιώνιο» ντέρμπι, πρώτο των δυο στη σεζόν, θα διεξαχθεί την Παρασκευή (09/10) στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 21:00 και η τηλεοπτική μετάδοση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από το Novasports 2 HD.

Τα προβλήματα δεν λείπουν τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Πιερ Τζάκσον, με τον Γιώργο Βόβορα να υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα Κίφερ Σάικς αλλά και τους Άαρον Ουάιτ και Χάουαρντ Σαντ Ρος που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Την ίδια ώρα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοίμασε την ομάδα του έχοντας ένα και μοναδικό πρόβλημα. Ο Λίβιο Ζαν Σαρλ δεν θα αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η «μπλόφα» του Ερντογάν: Πώς «τσίμπησαν» οι Ευρωπαίοι στις ψευτιές του «σουλτάνου»