ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι με Χίμκι

Euroleague - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι με Χίμκι

Euroleague: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Χίμκι με στόχο να σταματήσει το αρνητικό σερί του και να κλείσει με νίκη το 2020

Τον τελευταίο τους αγώνα για το 2020 δίνουν σήμερα (29/12) οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αγωνίζονται με τη Χίμκι στη Μόσχα. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της και παράλληλα να «κλείσει» με νίκη τη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός πρώτης οκτάδας. Βέβαια, τι να πει κι η ρωσική ομάδα, η οποία έχει οκτώ σερί ματς δίχως νίκη και ρεκόρ 2-14!

Συνεπώς, τα επόμενα ματς μοιάζουν για τη Χίμκι σαν τελικοί στην προσπάθεια της να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες πρόκρισης στα playoffs. Αυτό φυσικά κάνει ακόμα πιο δύσκολο το ματς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Παπανικολάου, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Γιώργος Πρίντεζης.

Που και πότε θα δείτε το ματς

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χίμκι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1. Επίσης, ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του Live Chat στο Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις στις συντάξεις έως και 173 ευρώ το μήνα - Τι αλλάζει για τον ΟΓΑ