ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Βελιγράδι – Η ώρα και το κανάλι (video)

Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Βελιγράδι – Η ώρα και το κανάλι (video)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με στόχο να αποχαιρετήσει το 2020 με ένα σημαντικό «διπλό».

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη θα αναζητήσει στο αποψινό ματς με τους «ερυθρόλευκους» της Σερβία, η ομάδα του Γιώργο Βόβορα, η οποία θέλει να κλείσει έτσι ιδανικά το έτος και να μπει με νέο... αέρα στο 2021.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε καλά τη σεζόν αλλά πλέον μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά ματς του, κάτι που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας με τον Σάσα Ομπράντοβιτς και την επιστροφή του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει κάπως τις ισορροπίες της αναμέτρησης, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Τζόρνταν Λόιντ θα είναι ετοιμοπόλεμος για τους γηπεδούχους. Ο Γιώργος Βόβορας, από την πλευρά του, ζήτησε διάρκεια, σκληράδα και καλή άμυνα από τους παίκτες του.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2. Επίσης, ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του Live Chat στο Onsports.gr

Το αφιέρωμα στον Παπαγιάννη

Στο μεταξύ, η Euroleague έκανε focus στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με ρουκέτες και όπλα στο αεροδρόμιο της Υεμένης