ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup 2023: Το τετ α τετ του Σπανούλη με τον Σλούκα και η αγκαλιά στον Μήτογλου (pics)

Super Cup 2023: Το τετ α τετ του Σπανούλη με τον Σλούκα και η αγκαλιά στον Μήτογλου (pics)
Intime News

Super Cup 2023: Ο Βασίλης Σπανούλης είχε την ευκαιρία να τα πει σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με τον Κώστα Σλούκα και τον Ντίνο Μήτογλου κατά την άφιξη Παναθηναϊκού, Περιστερίου και Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο τς Ρόδου.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Περιστέρι βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (28/9) στη Ρόδο, όπου το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό Super Cup.

Οι τρεις ομάδες αναχώρησαν μαζί για το «σμαραγδένιο» νησί, όπου θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, ενώ διαμένουν και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Κατά την άφιξη των πούλμαν από το αεροδρόμιο, μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τους Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου.

Όπως μπορείτε να δείτε, άλλωστε και από τις φωτογραφίες αγκάλιασε τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ και είχε εγκάρδια κουβέντα με τον 33χρονο γκαρντ.

Νωρίτερα, τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν ήταν πολλά, με ένα εξ αυτών να είναι η συνάντηση του Σλούκα με τους Παπανικολάου και Λαρεντζάκη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Κάτι, φυσικά, αναμενόμενο, καθώς οι αθλητές δεν έχουν κάτι να χωρίσουν κι η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον θα είναι αντίπαλοι εντός παρκέ.

Tο πρόγραμμα του Super Cup 2023

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

  • Περιστέρι - Ολυμπιακός (17:00 - ΕΡΤ3)
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30 - ΕΡΤ3)

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

  • Μικρός Τελικός (17:00 - ΕΡΤ3)
  • Μεγάλος Τελικός (20:30 - ΕΡΤ3)