Euroleague Final-4 2025: Η Etihad Arena… πρασινίζει

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μία ακόμα σπουδαία “μάχη” και για μία ακόμα φορά θα έχει την δυναμική και “καυτή” συμπαράσταση του κόσμου του. 

Euroleague Final-4 2025: Η Etihad Arena… πρασινίζει

Αποστολή στο Άμπου Ντάμπι: Γιάννης Κουβόπουλος

Ο Παναθηναϊκός όπου και αν παίζει δεν είναι ποτέ μόνος του. Και φυσικά δε θα ήταν ούτε αυτή τη φορά. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι για τον μεγάλο ημιτελικό του Euroleague Final Four 2025 με τη Φενέρμπαχτσε και αυτή τη φορά θα έχουν και πάλι δίπλα τους τον κόσμο τους.

Περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας του “τριφυλλιού” θα βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού, με αρκετούς από αυτούς να έχουν πάρει ήδη τη θέση τους και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Πολύς κόσμος και έξω από το γήπεδο, με το πράσινο χρώμα να επικρατεί (μέχρι αυτή τη στιγμή) έναντι του… κίτρινου, καθώς αυτή την ώρα παίρνουν τις θέσεις τους στις εξέδρες και οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε.

Σχετικές ειδήσεις

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή