ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιβάνοβιτς: «Κλειδί» η άμυνα και ο κόσμος

Ιβάνοβιτς: «Κλειδί» η άμυνα και ο κόσμος

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει έτοιμα τα πλάνα του για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο και περιμένει τη στήριξη των οπαδών του

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για να πάρει μία ακόμα νίκη στην Euroleague, που μπορεί να σημαίνει πολλά για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζητά από τους παίκτες του να είναι... σοβαροί και προσεκτικοί.

«Η ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Και στο Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στην Euroleague» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε «Είμαστε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές δύσκολες ομάδες και όλα είναι ανοιχτά στον όμιλό μας. Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και όλα τα ματς είναι πάρα πολύ σημαντικά» είπε και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο «Το ματς είναι πολύ σημαντικό και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και πάλι και να μας βοηθήσει για να πάρουμε την νίκη».

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε και για το ποιο θα είναι το «κλειδί» της νίκης κόντρα στην ομάδα του Μιλάνο. «Κόντρα στη Φενέρ είναι αλήθεια ότι το ποσοστό ευστοχία μας δεν ήταν φυσιολογικό. Το «κλειδί» για να κερδίσουμε την Αρμάνι θα είναι σίγουρα η άμυνά μας» είπε και με μια μίνι ανάλυση των Ιταλών θέλησε να αποδείξει την δυναμική τους. « Οι Ιταλοί στηρίζονται τόσο στην περιφέρειά τους αλλά και στη front line. Μακριά από το καλάθι έχουν παίκτες όπως οι Χάκετ και Τζεντίλε που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ενώ στο «ζωγραφιστό» υπάρχουν παίκτες όπως οι Ράγκλαντ, Σάμουελς και Κλέζια που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις