ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρία ΣΚΟΡ και 5 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Τρία ΣΚΟΡ και 5 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park.

Στις 15:00 ξεκινά το ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και δύο κούρσες από την Ν. Αφρική περιλαμβάνει το εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου στο Markopoulo Park. Οι δύο κούρσες από την Ν. Αφρική αφορούν την 3η και την 4η ιπποδρομία από το Greyville, με ώρα έναρξης 13:55. Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν στις 15:00.

Παρθενική εμφάνιση για τρείς ίππους στην 1η ιπποδρομία

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.200 μέτρων όπου πέντε καθαρόαιμοι θα αναζητήσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους. Τρεις από αυτούς θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση στον ελληνικό ιππόδρομο.

Μία δυνατή αναμέτρηση αναμένεται και στην 4η ελληνική ιπποδρομία (6η του προγράμματος) όπου πέντε καθαρόαιμοι θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.575 μέτρων.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει και η 5η ελληνική (7η του προγράμματος) με τη συμμετοχή έξι ίππων στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η ως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η ως την 7η ιπποδρομία.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Όσοι επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.