ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Παναθηναϊκός - Ντνίπρο 2-2: Σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 7 χρόνια (videos)

LIVE Παναθηναϊκός - Ντνίπρο 2-2: Σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 7 χρόνια (videos)
Intime

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Δείτε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά το 3-1 του Τριφυλλιού στη Σλοβακία.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (1/8, 20:30, Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο την Ντνίπρο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του προς τα... αστέρια.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε παραπάνω από τη μισή «δουλειά» στη Σλοβακία, επικρατώντας 3-1 των Ουκρανών και πλέον θέλει με τη βοήθεια του κόσμου της να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου περιμένει η Μαρσέιγ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός πέρα από ότι θα συνεχίσει να ονειρεύεται τους ομίλους του Champions League, με πρόκριση από της Ντνίπρο εξασφαλίζει και την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Κι αυτό γιατί το League Path έχει μόνο δύο εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League και το ανανεωμένο σύστημα διεξαγωγής δίνει το αβαντάζ της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και στις τέσσερις ομάδες, που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού και σε αυτή δεν βρίσκονται φυσικά, ούτε ο Άνταμ Τσέριν, που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ούτε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο.

Την ίδια ώρα η Ντνίπρο ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς 15 μέλης της αποστολής, μεταξύ των οποίων 8 παίκτες, παρουσιάζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Δείτε τα γκολ και το LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: