ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το «6» αγνοείται!

ΠΑΟΚ: Το «6» αγνοείται!

ΠΑΟΚ: Χωρίς κανέναν αμυντικό χαφ έμεινε ο «δικέφαλος» και καλείται να πορευτεί με το μόνιμο πρόβλημά του εδώ και 1,5 χρόνο!

Την εποχή που ήταν στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε το σκεπτικό και τη φιλοσοφία να πορευτεί η ομάδα του χωρίς «καθαρόαιμα» αμυντικά χαφ. Ήθελε πάντα να έχει «8άρια» στην ενδεκάδα, με παίκτες όπως ο Μαουρίσιο και ο Σάκχοφ να είναι οι βασικοί του άξονες. Ο Κάνιας έπαιρνε λιγότερα ματς που ήταν «6άρι» κι αυτό έλεγε πολλά.

Από τη στιγμή που έφυγε ο Ρουμάνος τεχνικός, φαίνεται πως υπάρχει… κατάρα στα αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ. Που πλέον δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως απλά δεν υπάρχουν! Οι πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ του «δικέφαλου», άφησε την ομάδα δίχως κάποιο «6άρι».

Την περασμένη σεζόν, είχε αποκτηθεί ο Άντερσον Εσίτι έναντι 3.500.000 ευρώ! Όμως ο θηριώδης αμυντικός μέσος, ουσιαστικά δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που ήθελαν οι Θεσσαλονικείς. Έτσι δεν αγωνίστηκε σε πολλές αναμετρήσεις και ταυτόχρονα αποτελεί ήδη παρελθόν καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην Τουρκική, Γκέζντεπε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο απ’ την άλλη, θυμίζει «6άρι» μόνο στη συχνότητα των σκληρών μαρκαρισμάτων. «Φλερτάροντας» διαρκώς με την αποβολή. Στοιχείο που δεν άρεσε καθόλου στους «ασπρόμαυρους», γι’ αυτό και τα… άκουσε από Ρέμπε και Γκαρσία προ ημερών. Μάλιστα ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας σε επίπεδο ευκαιριών που θα πάρει.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, θα πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν με τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μούργκ, Νινούα και το νεαρό Τσιγγάρα. Στην ουσία λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας αμυντικός μέσος. Παρά μόνο παίκτες (όχι πολλοί) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανασταλτικοί μέσοι.

Η σκληράδα, η ένταση, τα τρεξίματα και τα σωστά μαρκαρίσματα, είναι στοιχεία που δεν διαθέτει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του αναφορικά με τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για επιλογή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ειδικά μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπου δεν έγινε τέτοιου είδους κίνηση. Το αν δικαιωθεί ή όχι αυτή η επιλογή-ρίσκο, θα φανεί σε λίγους μήνες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία σε δύο φάσεις: Ποιες περιοχές θα σαρώσει - Πτώση της θερμοκρασίας έως και 13 βαθμούς