ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκαριστική επίθεση στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνετε εσύ κι ο πατέρας σου»

Αντρέα Πίρλο Γιουβέντους

Γιουβέντους: Η κακή πορεία των πρωταθλητών Ιταλίας έχει φέρει στο επίκεντρο τον Αντρέα Πίρλο, ωστόσο κάποιοι μέσω των social media ξεπέρασαν κάθε όριο.

Ο 17χρονος γιος του Ιταλού τεχνικού, Νικολό αποκάλυψε ορισμένα μηνύματα που του έχουν σταλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οποία εύχονται να πεθάνει εκείνος κι ο πατέρας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε...

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελε κανένας να μου έπαιρνε αυτή την ελευθερία. Οι γονείς μου, μου έμαθαν να έχω ιδέες και να ακούω αυτές των άλλων. Πιστεύω, όμως, ότι σε όλα υπάρχει ένα όριο και αυτό έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω τέτοια μηνύματα. Παρακάτω σας δείχνω το πιο πρόσφατο, το οποίο ήρθε πριν λίγη ώρα. Τα στέλνουν όχι επειδή κάνω κάτι εγώ, αλλά επειδή είμαι ο γιος ενός προπονητή που πιθανότατα, όπως είναι λογικό να συμβαίνει, δεν αρέσει σε όλους. Αυτό είναι το «έγκλημά» μου και ο λόγος για τον οποίο καθημερινά μου εύχονται να πεθάνω. Σας ζητάω να μπείτε για λίγο στη θέση μου και να μου πείτε πώς θα αισθανόσασταν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκική NAVTEX: Δεσμεύουν περιοχές στην καρδιά του Αιγαίου για άσκηση έρευνας και διάσωσης