ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Κάηκε» το Λονδίνο για την Τσέλσι – Ολονύκτιο πάρτι στο Stamford Bridge (vids)

Champions League: «Κάηκε» το Λονδίνο για την Τσέλσι – Ολονύκτιο πάρτι στο Stamford Bridge (vids)
Twitter: @cfc_felix_

Champions League: Ένα «τρελό» πάρτι έστησαν οι φίλοι της Τσέλσι, μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την αγαπημένη τους ομάδα στον μεγάλο τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» του Λονδίνου νίκησαν 1-0 τους «πολίτες» και στέφθηκαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορίας της, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Χάβερτς στο 43ο λεπτό. Η Τσέλσι τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στο φαβορί, τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία κέρδισε για τρίτη φορά σε διάστημα δύο μηνών σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή η φορά, όμως, ήταν κι η πιο γλυκιά.

Οι «πολίτες» από την άλλη φάνηκε σαν να... πνίγηκαν στο άγχος τους και μολονότι στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισαν τους «μπλε» στην περιοχή τους, δεν ήταν απειλητικοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερη τους ευκαιρία ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Παράλληλα, η Σίτι συνέχισε το σερί που θέλει τις «πρωτάρες» σε τελικό να μην κερδίζουν τον τίτλο. Πλέον, έγιναν οκτώ...

Μετά τη λήξη του τελικού, χιλιάδες οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα της, το Stamford Bridge, το οποίο φωταγωγήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου. Εκεί, στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (30/5).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε η ψυχολόγος της Καρολάιν - Τι είπε για τον σύζυγό της