ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: «Μην ταξιδέψετε στην Αγγλία» - Μήνυμα της Γερμανίας στους φιλάθλους της!

Euro 2020

Euro 2020: Η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γερμανία είναι το μεγάλο ζευγάρι της φάσης των «16», ωστόσο οι Αρχές της δεύτερης προειδοποιούν όσους θέλουν να βρεθούν στο Wembley.

Ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο ανάγκασε τους υπευθύνους να προτείνουν στους φιλάθλους της Γερμανίας να μην κάνουν το ταξίδι για το Λονδίνο.

Ο αγώνας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (29/6, 19:00), έχει τραβήξει όπως είναι φυσικό τα βλέμματα όλων των φιλάθλων κι ιδιαίτερα εκείνων από τις δύο χώρες. Αρκετοί Γερμανοί, λοιπόν, σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, ωστόσο οι Αρχές της πατρίδας τους προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών, Τόμας Μέρτενς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Schwabische Zeitung», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Από επιδημιολογική άποψη δεν μου φαίνεται καλή ιδέα».

Όπως και να έχει, πάντως, όσοι επιμείνουν στην απόφαση τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα περίπλοκο ταξίδι. Συγκεκριμένα, για να βρεθεί κάποιος στο Wembley, θα πρέπει να παρουσιάσει αρνητικό PCR πριν το ταξίδι και στη συνέχεια να παραμείνει σε καραντίνα στο Λονδίνο για πέντε ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να έχει δύο αρνητικά τεστ.

Επίσης, μετά την επιστροφή του στη Γερμανία θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Τη συγκεκριμένη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν τόσο εκείνοι που έχουν κάνει το εμβόλιο, όσο κι αυτοί που έχουν αναρρώσει από τον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου»