ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Παρουσιάζει αγάλματα προς τιμήν τριών παικτών

Μάντσεστερ Σίτι: Παρουσιάζει αγάλματα προς τιμήν τριών παικτών
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιάσει αγάλματα κατασκευασμένα προς τιμήν των δύο πρώην παικτών της, Νταβίντ Σίλβα και Βενσάν Κομπανί, έξω από το «Έτιχαντ» ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (28/08) με την Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα (23/08) οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ισπανός μέσος, Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος βοήθησε την Σίτι να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League τέσσερις φορές και άλλες δύο το Κύπελλο, αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2020. Ο πρώην αρχηγός των «Πολιτών» και Βέλγος διεθνής, Βενσάν Κομπανί, έφυγε το 2019 μετά από 11 χρόνια προσφοράς.

Ένα τρίτο άγαλμα, προς τιμή του αρχισκόρερ όλων των εποχών της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα μετά από 10ετή συνεργασία με το σύλλογο, θα παρουσιαστεί στο κοινό εντός του 2022.

«Η απόφαση να τιμήσουμε αυτούς τους τρεις παίκτες, βασίστηκε στην απαράμιλλη αφοσίωσή τους στην Μάντσεστερ Σίτι και στη "μεταμόρφωση" του συλλόγου κατά τη διάρκεια των 31 χρόνων που βρέθηκαν εδώ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση.

Οι Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγουέρο αγωνίζονται στην La Liga με τις φανέλες των Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσεόνα, ενώ ο Βενσάν Κομπανί εκτελεί χρέη προπονητή στην βελγική, Άντερλεχτ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ανησυχία για τα γλέντια του Σαββατοκύριακου – Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.