ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Το πιο ακριβό παιχνίδι στον κόσμο! Παρί - Σίτι αξίας 2 δισ. ευρώ!

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι Champions League
AP Images

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται απόψε στο Παρίσι, στον αγώνα που χαρακτηρίζεται ως ο πιο ακριβός στον κόσμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt η αξία του συγκεκριμένου αγώνα ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Συγκεκριμένα, η αξία της Παρί Σεν Ζερμέν αγγίζει τα 997.25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι είναι πάνω από ένα δισεκατομμύριο!

Αμφότερες οι ομάδες επένδυσαν πολλά χρήματα στη μεταγραφική αγορά, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Σίτι απέκτησε τον Τζακ Γκρίλις από την Αστον Βίλα έναντι 117,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η ΠΣΖ έκανε δικούς της ως ελεύθερους -αλλά με μεγάλους μισθούς- τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ενώ ο Άσραφ Χακίμι αποκτήθηκε από την Ιντερ έναντι 60 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης με την υψηλότερη αξία είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος εκτιμάται, σύμφωνα με τα στοιχεία της Transfermarkt, στα 160 εκατομμύρια ευρώ. Μαζί του σχηματίζουν την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν οι Νεϊμάρ (100) και Μέσι (80), έτσι ώστε η τριάδα των Γάλλων να αποτιμάται στα 340 εκατ. ευρώ.

Στη Μάντσεστερ Σίτι, οι τρεις παίκτες με την υψηλότερη αξία είναι οι Κέβιν Ντε Μπρόινε (100 εκατομμύρια), Ραχίμ Στέρλινγκ (90) και Φιλ Φόντεν (80).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια και σουγιάδες έξω από ΕΠΑΛ - 2 τραυματίες

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;