ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η αγκαλιά του Γιώργου Αθανασιάδη και η αφιέρωση μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Αθανασιάδης
Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής για το Champions League – Η αφιέρωση που έκανε για το βραβείο MVP της αναμέτρησης της Σέριφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Twitter/UEFA

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής για το Champions League – Η αφιέρωση που έκανε για το βραβείο MVP της αναμέτρησης της Σέριφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης

H εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη του Έλληνα τερματοφύλακα της Σέριφ Τιρασπόλ που συνέβαλε τα μέγιστα στον θρίαμβο της ομάδας του επί της Ρεάλ Μαδρίτης την οποία «ξέρανε» με 2-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ήταν μια από αυτές που ξεχώρισε και η ίδια η UEFA αφιερώνοντας στον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ μια από τις αναρτήσεις της στο Twitter.

O ίδιος φρόντισε με τη λήξη του ματς να μοιραστεί τη χαρά του με τον έτερο Έλληνα της Σερίφ, τον Γιώργο Κολοβό, πριν να αναδειχθεί τελικά σε Καλύτερο Παίχτη (MVP) της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αφού παρέλαβε το βραβείο το αφιέρωσε στη γυναίκα του για την οποία έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ««στα δύσκολα ήσουν δίπλα μου όσο κανείς άλλος.. έπεσα αλλά ξανά σηκώθηκα επειδή μου άπλωσες το χέρι σου και μου έδειξες να μην τα παρατάω ποτέ».

Μιλώντας, δε, για τις συνολικά 11 σωτήριες επεμβάσεις του που διασφάλισαν τον θρίαμβο της ομάδας από τη Μολδαβία επί της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιώργος Αθανασιάδης είπε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο όμως καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους. Δε βλέπουμε ακόμα το μέλλον είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να κλάψω αλλά όλα είναι όλα εντάξει τώρα».

Δείτε τις επεμβάσεις του Γιώργου Αθανασιάδη στον αγώνα της Σερίφ με την Ρεάλ για το Champions League

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια σε κεντρικό σημείο της πόλης

Ατέλειωτος «Γολγοθάς» για την Μυρτώ: Για αποκατάσταση στη Γερμανία εννέα χρόνια μετά την επίθεση

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στα μάτια - «Χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς»