ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με απουσίες οι «αιώνιοι» - Οι αποστολές και τα τελευταία νέα (vid+pics)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δείτε τις αποστολές των δύο ομάδων για το μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά για την τρέχουσα σεζόν, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για το Europa League, ενώ οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί κόντρα στον Βόλο, επικρατώντας 5-1! Από την άλλη, βέβαια, τόσο οι πρωταθλητές, όσο και το «τριφύλλι» θα έχουν απουσίες στο ματς της Κυριακής (3/10).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Ο Γάλλος μέσος απουσίασε από το ματς της Πόλης και μολονότι έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθεί. Επίσης, εκτός έμεινε κι ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος υπέστη θλάση, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες (δύσκολα θα βρεθεί στην τελική 20άδα). Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αν τελικά δεν παίξει, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Λαλά.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, τα θέματα είναι ακόμα πιο σημαντικά, καθώς ο Ιβάν Γιοβάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός είναι ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τον Βόλο, αλλά κι οι Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός μάχης τέθηκε την Κυριακή (2/10) κι ο Γιάννης Κώτσιρας κι αυτός λόγω ίωσης.

Οι αποστολές των ομάδων

Η ώρα και το κανάλι

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (3/10), στις 20:30. Το Novasports Prime θα το μεταδώσει τηλεοπτικά, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του λεπτό προς λεπτό, μέσα από LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από το Foreign Policy: Ο Ερντογάν ίσως είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται

Κρούσματα σήμερα: 1.837 νέες μολύνσεις - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 332 οι διασωληνωμένοι

Συναγερμός ξανά στη Λαμία για τον «Λιθόκερο», το μεγαλύτερο δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο