ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεκλεισμένων το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Δεν θα κάνουμε διαχωρισμό στους φιλάθλους μας»

Κεκλεισμένων το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Δεν θα κάνουμε διαχωρισμό στους φιλάθλους μας»

Super League: Χωρίς την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για την παρουσία 1.000 θεατών.

Η «Ένωση» είχε εκφράσει εξ αρχής την αντίθεση της με τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την παρουσία μόλις 1.000 φιλάθλων στα γήπεδα.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε προτείνει να έχουν δικαίωμα εισόδου, όλοι οι κάτοχοι διαρκείας, ξεκαθαρίζοντας ότι θα ήταν άδικο να υπάρξει διαχωρισμός τους. Η απόφαση για το 10% της πληρότητας δεν άλλαξε μετά τη συνάντηση της Super League με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

H «Ένωση» παραμένοντας σταθερή στην αρχική της τοποθέτηση, γνωστοποίησε ότι το ντέρμπι «Δικεφάλων» την ερχόμενη Κυριακή (9/1) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών προς σεβασμό στους φιλάθλους της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή