ΣΠΟΡ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το συγκλονιστικό γράμμα της Σβιτολίνα - Δωρίζει τα prize money στον στρατό

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Intime

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η τενίστρια Ελίνα Σβιτολίνα με ανάρτηση της στα social media, αναφέρθηκε στην αγάπη για την πατρίδα της, η οποία δοκιμάζεται μετά τη ρωσική εισβολή.

Η Ουκρανή τενίστρια, η οποία είναι σύζυγος του Γάλλο, Γκαέλ Μονφίς, ζήτησε από τον στρατό και τους ανθρωπιστές να υπερασπιστούν τη χώρα της.

Η Σβιτολίνα τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαι μακριά από σένα, μακριά από τους αγαπημένους μου, από τους ανθρώπους μου, αλλά η καρδιά μου δεν ήταν ποτέ τόσο ζεστή και γεμάτη με την ψυχή σου. Είναι δύσκολο να εκφράσω πόσο ξεχωριστή είσαι».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για μένα είσαι δυνατή, όμορφη και μοναδική. Μου έδωσες τα πάντα και αγαπώ κάθε κομμάτι σου: τον πολιτισμό σου, την εκπαίδευσή σου, τα τοπία σου, τις θάλασσές σου, τις πόλεις σου, τους ανθρώπους σου. Ο στρατός και οι ανθρωπιστές να υπερασπιστούν τη χώρα μας».

Τέλος, γνωστοποίησε ότι: «Δεσμεύομαι να διαθέσω τα prize money από τα επόμενα τουρνουά μου για να στηρίξω τον Ουκρανικό στρατό και για ανθρωπιστική βοήθεια για να σας βοηθήσω να συνεχίσετε την υπεράσπιση της χώρας μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας έτοιμοι να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πολέμου