ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Αργία η 13η Ιουνίου λόγω Μουντιάλ στο Περού!

Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022
AP Images

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Η κυβέρνηση του Περού γνωστοποίησε ότι η Δευτέρα 13 Ιουνίου θα είναι αργία στη χώρα, ώστε άπαντες να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της εθνικής ομάδας να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το Περού θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία σε αγώνα μπαράζ για την παρουσία μια εκ των δύο χωρών στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 (σ.σ. 13:00 στην Λίμα) στο στάδιο Ahmad bin Ali, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Αλ Ραγιάν, δυτικά της Ντόχα του Κατάρ.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, τη Δανία και την Τυνησία.

Ο υπουργός πολιτισμού του Περού, Αλεχάντρο Σάλας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσθηκε, ότι η Δευτέρα θα είναι αργία για τον δημόσιο τομέα. Αυτό θα επιτρέψει στον πληθυσμό να δει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο», για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για μια εκδήλωση εθνικής ταυτότητας, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ο ιδιωτικός τομέας. Γνωρίζουμε, ότι η πρόκριση του Περού στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα επανεργοποιήσει την οικονομία».

Σχετικές ειδήσεις