ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Πλησίασε τα playoffs

Super League Σούπερ Λιγκ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Ιωνικό και πλησίασε την πρώτη εξάδα, η οποία οδηγεί στα playoffs.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν ανώτερη και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει το «τρίποντο».

Τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσιμπσάχ ανέτρεψε τον Κιάρτανσον μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης του Ιωνικού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κι ο Ισλανδός έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο, μόλις στο 4ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο δεύτερο μέρος, με τον Ροτάριου να κάνει το 2-0 στο 59ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου κι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία χρησιμοποίησαν παλαιότερες δηλώσεις του ισχυρού άντρα των Πειστεριωτών, Γιώργου Σπανού.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, οι φίλοι των φιλοξενούμενων είχαν πάρει τη θέση τους δίπλα από τα επίσημα του γηπέδου, όταν έγιναν αντιληπτοί από αυτούς των γηπεδούχων. Κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος τους και ήρθαν στα χέρια, αλλά η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα έπειτα από παρέμβαση της Αστυνομίας.

Super League
Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0slgr.gr

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Κίτρινες: Ντε Μποκ - Κάνιας, Μάντζης
Κόκκινες: Τσίμπσαχ (2')
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (79΄ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (79΄ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (85΄ Τζοβάρας)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Βαλεριάνος, Μύγας (79΄ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Λοβέρα (29΄ Κάνιας), Σάκιτς, Άοσμαν (55΄ Φαντιγκά), Μάντζης

Σχετικές ειδήσεις