ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Άρης: «Μέσα» ο Λιβάι Γκαρσία, ελαφριά θλάση ο Φερνάντες - Πλήγμα με Μανού Γκαρθία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

ΑΕΚ – Άρης: Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις τις «Ένωσης» και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο 25χρονος εξτρέμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της «OPAP Arena», την ερχόμενη Κυριακή (29/1).

Αντίθετα, εκτός για το ματς με τον Άρη θα είναι ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγώνα ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό, για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη ελαφριά θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός για κάποιες ημέρες, με στόχο να προλάβει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Άρης: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανού Γκαρθία

Ο δραματικός αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν ήταν το μοναδικό μεγάλο πλήγμα για τον Άρη. Τα νέα από τη μαγνητική του Μανού Γκαρθία ήταν τα χειρότερα δυνατά, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Ισπανός μέσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κι η επιστροφή του υπολογίζεται, μετά από περίπου έξι μήνες.