ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Φιλικό 3-0 επί της Φαρούλ Κοστάνζα

ΠΑΟΚ: Φιλικό 3-0 επί της Φαρούλ Κοστάνζα

Θετικό δείγμα για τον «δικέφαλο» στο ξεμούδιασμα κόντρα στη Ρουμάνικη ομάδα – Τόμας, Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι οι σκόρερ.

Καλές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ, παρά τις πολλές δοκιμές που έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο «δικέφαλος» αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τη Φαρούλ Κοστάνζα, προκειμένου να ξεφύγουν οι παίκτες απ’ τη ρουτίνα των προπονήσεων και να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Το τελικό 3-0 ήρθε για τους Θεσσαλονικείς στο γήπεδο της Τούμπας όπου διεξήχθη το ματς, κεκλεισμένων των θυρών.

Το παιχνίδι ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Το 1-0 έγινε στο 35’ με τον Μπράντον Τόμας να σκοράρει με προβολή, μετά από γύρισμα του Νάρεϊ. Το 2-0 σημείωσε ο Μπράντονιτς στο 87’, μετά από ασίστ του Κεντζιόρα. Ο Πολωνός έκανε την τελική πάση και στο 3-0 από τον Γκορντεζιάνι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχμανίδης), Ράφα Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης (90’ Τσαούσης), Κάργας (90’ Μορικέλι), Σάστρε (46’ Κεντζιόρα), Φιλίπε Σοάρες (85’ Γιαξής), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (67’ Μπράντονιτς), Νάρεϊ (46’ Ρικάρντο), Τάισον, Τόμας (90’ Γκορντεζιάνι).

ΦΑΡΟΥΛ (Γκεόργκι Χάτζι): Μπουζμπούκι, Λάριε, Σίρμπου, Γκρόσου, Γκουστάβο, Ντουκουρέ, Κάσαπ, Νεντέλκου, Ποπέσκου, Μόραρ, Ματέους.