ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κανός, στην αποστολή και ο Μπα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κανός, στην αποστολή και ο Μπα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν 17 κρούσματα κορονοϊού, στους Πειραιώτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Κανός και ο Μπα.

Την τελευταία αποστολή της σεζόν για εντός έδρας αναμέτρηση, έβγαλε ο Ζοσέ Ανιγκό. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο βαθμολογικά δεν έχει μεγάλη σημασία για τους Πειραιώτες, αλλά σαφώς θέλουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον αιώνιο που παίζει όλο το πρωτάθλημα.

Την ώρα μάλιστα που ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» έχει τόσα προβλήματα με τα κρούσματα κορονοϊού, οι γηπεδούχοι έχουν ξανά τον Κανός που επιστρέφει στην αποστολή μετά από το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη (των Play offs). Παράλληλα, στην αποστολή είναι κανονικά και ο Μπα που είχε τραυματιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Αραμπί, Μπακαμπού.