ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρτιζάν: Άγριο κράξιμο οπαδών σε Βράνιες - Η απάντηση του Βόσνιου (pic)

Παρτιζάν: Άγριο κράξιμο οπαδών σε Βράνιες - Η απάντηση του Βόσνιου (pic)
Eurokinissi

Παρτιζάν: Χαμός έχει ξεσπάσει στην Σερβία με την επικείμενη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αμυντικός εμφανίζεται μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στην Παρτιζάν. Ο διεθνής άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου και σχεδόν άμεσα άρχισαν αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας, κυρίως λόγω της θητείας του, πριν πολλών ετών, στον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια, ο πρώην άσος της ΑΕΚ είχε τονίσει μέσω των social media πως «μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου». Μάλιστα, αυτές οι ατάκες, του γύρισαν «μπούμερανγκ» μια και οι οπαδοί του συλλόγου, έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την επικείμενη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, στο ματς των «ασπρόμαυρων» με την Βόζντοβατς, οι οπαδοί σήκωσαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να γαμ…», στέλνοντας το μήνυμα και προς τη διοίκηση του συλλόγου.

Το πανό των οπαδών της Παρτιζάν
Το πανό των οπαδών της Παρτιζάν εναντίον του ΒράνιεςKURIR SPORT

Πάντως, λίγο αργότερα, ο Όγκνιεν Βράνιες έσπευσε να ρίξει τους τόνους. «Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα «Kurir».

Και συνέχισε: «Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν. Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Καταλήγοντας, ο Όγκνιεν Βράνιες σχολίασε: «Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Σχετικές ειδήσεις