ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους - Η απαγόρευση της UEFA

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους - Η απαγόρευση της UEFA
Intime

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε ως έδρα το ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια των ομίλων (είτε στο Europa League, είτε στο Champions League), ενώ η UEFA ενημέρωσε επίσημα πως οι αγώνες με τη Μαρσέιγ δεν θα έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, με την πρόκριση επί της Ντνίπρο και πλέον κυνηγά το μεγάλο όνειρο της επιστροφής σε ομίλους του Champions League, μετά από 13 χρόνια.

Το πρώτο και μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η Μαρσέιγ, την οποία θα αντιμετωπίσει το Τριφύλλι σε διπλούς αγώνες στις 9 και 15 Αυγούστου.

Το μόνο που είναι σίγουρο, τη δεδομένη στιγμή, είναι η έδρα που θα χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός, είτε αγωνιστεί στο Europa, είτε στο Champions League!

Κι αυτό γιατί το Τριφύλλι δήλωσε και επίσημα το ΟΑΚΑ, μιας και η Λεωφόρος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει παιχνίδια αυτής της φάσης.

Σε ό,τι αφορά στα δύο προσεχή παιχνίδια κόντρα στη Μαρσέιγ, είναι επίσης οριστικό πλέον ότι δεν θα υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, όπως ενημέρωσε η UEFA.

Η αδελφοποίηση των οπαδών της γαλλικής ομάδας με εκείνους της ΑΕΚ, ελλόχευε τον κίνδυνο επεισοδίων κι ως εκ τούτου αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να μην υπάρξει καμία μετακίνηση φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» με πυροτεχνήματα στην αποστολή - Τρεις συλλήψεις οπαδών της Μπεϊτάρ

Aδιανόητο ξύλο στο Νασιονάλ-Μπόκα - Επιστρατεύτηκαν έφιπποι αστυνομικοί με σπαθιά (vids+pics)

Παναθηναϊκός: Απέκτησε τον Πάλμερ-Μπράουν για 4 χρόνια

Λιονέλ Μέσι: Κάνει... πλάκα στο MLS - Σπουδαία εμφάνιση με δύο γκολ ακόμα

Conference League: Σπουδαίες και κρίσιμες ρεβάνς για ΠΑΟΚ και Άρη

Επική αντίδραση του Τζιμπρίλ Σισέ για το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»