ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ιστορικό ξεκίνημα στο «σπίτι» της με προορισμό τα «αστέρια» - Ώρα και κανάλι

ΑΕΚ Champions League
Intime News

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκινούν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με ένα ιστορικό ματς στην «OPAP Arena» και με όνειρα να φτάσουν στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην πρώτη αναμέτρηση τους, για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η «Ένωση», μετά την περσινή απουσία της από την Ευρώπη, ξεκινάει το φετινό «ταξίδι» της, δίνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο νέο της «σπίτι», την «OPAP Arena».

Η ώθηση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να πανηγυρίσουν το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της. Φέτος, έχοντας ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ευελπιστεί να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, μετά τη σεζόν 2017/18.

Πρώτο εμπόδιο, η επικίνδυνη Πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σε περίπτωση που καταφέρει να την αποκλείσει, η ΑΕΚ θα παίξει στα playoffs με την Αντβέρπ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα για τη νέα σεζόν έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κάτι αρνητικό που μπορεί να επιφέρει τιμωρία από την UEFA.

Χωρίς Γκατσίνοβιτς, αλλά με Βίντα η ΑΕΚ

Χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αγωνιστεί η «Ένωση» στο ματς της Τρίτης (8/8), καθώς ο Σέρβος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα, ο Ντομαγκόι Βίντα έβγαλε όλη την προπόνηση κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Από εκεί και πέρα, αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στην ευρωπαϊκή λίστα, ενόψει των αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον Σέρχιο Αραούχο να παίρνει τη θέση του Ζίνι.

Ο Αργεντινό έσπασε τα κοντέρ στην αποθεραπεία και τέθηκε γρηγορότερα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν είναι 100% έτοιμος και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής από το πρώτο ματς.

Στην ευρωπαϊκή λίστα δεν συμπεριλήφθηκε ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα (7/8).

Η ώρα και το κανάλι

Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (8/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr, το οποίο θα βρίσκεται στην «OPAP Arena».

Σχετικές ειδήσεις