ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Ρεϊνίερ της Ρεάλ Μαδρίτης

ΠΑΟΚ: Κινείται για τον Ρεϊνίερ της Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με αναφορές στη Βραζιλία ο «δικέφαλος» θέλει να πάρει δανεικό τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της «βασίλισσας».

Μετά το deal για Μεϊτέ και την περαιτέρω προσπάθεια ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του και μεσοεπιθετικά. Αυτό τουλάχιστον ισχύει αν αποδειχθούν αληθινές οι πληροφορίες που μεταφέρουν οι Βραζιλιάνοι. Σύμφωνα με αυτές οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον Ρεϊνίερ.

Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» τον απέκτησε το 2020 κι από τότε τον παραχωρεί δανεικό. Δύο χρόνια στη Ντόρτμουντ και την περασμένη σεζόν στη Τζιρόνα. Το δημοσίευμα της UOL Esporte, αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρεϊνίερ, ο οποίος δεν έχει βρει τον απαραίτητο χώρο στην Ρεάλ Μαδρίτης και βγαίνει εκ νέου στην αγορά ως δανεικός. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τους Μαδριλένους, αλλά ακόμη δεν έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση».

Έχει αγωνιστεί σε 18 ματς την περασμένη σεζόν στη La Liga, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και η Ρεάλ δεν τον υπολογίζει, θέλοντας να τον παραχωρήσει δανεικό. Αγωνίζεται κυρίως στα «φτερά» της επίθεσης.