ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Viral ο οπαδός που δέχθηκε ειδοποίηση για το γκολ της ομάδας του πριν το δει live στο γήπεδο!

Viral ο οπαδός που δέχθηκε ειδοποίηση για το γκολ της ομάδας του πριν το δει live στο γήπεδο!

Στα όρια του μεταφυσικού αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία!

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Χ (πρώην Twitter) έχει γίνει viral, με τους χρήστες να έχουν «τρελαθεί», μην μπορώντας να εξηγήσουν αυτό που βλέπουν!

Ένα περιστατικό που αψηφά όλους τους κανόνες του χρόνου και αγγίζει το... μεταφυσικό, έλαβε χώρα στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ της Ιντερνασιονάλ και της Κοριτίμπα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Η αναμέτρηση ήταν άκρως χορταστική, με συνολικά επτά γκολ και τους φιλοξενούμενους φεύγουν νικητές από το γήπεδο με 4-3. Ωστόσο, ένα βίντεο από τις κερκίδες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει γίνει viral.

Ένας οπαδός της Ιντερνασιονάλ που βρίσκεται στις εξέδρες και τραβάει βίντεο την ώρα του αγώνα, δείχνει το κινητό του, στο οποίο έχει λάβει ειδοποίηση για γκολ και συγκεκριμένα για το 2-3 στο 83ο λεπτό.

Η αναμέτρηση είναι εκείνη τη στιγμή είναι σε live χρόνο όντως στο 83', καθώς ο φίλαθλος σηκώνει την κάμερα από το κινητό και δείχνει τον αγωνιστικό χώρο, όπου μετά από λίγα δευτερόλεπτα σημειώνεται το γκολ για το οποίο είχε ειδοποιηθεί λίγες στιγμές πιο πριν!

Οι θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη είναι πολλές, με επικρατέστερη ότι η ειδοποίηση αφορούσε ένα ακυρωθέν γκολ νωρίτερα, αν και στις περιγραφές του αγώνα στη Βραζιλία δεν υπάρχει καταγεγραμμένο κάποιο τέτοιο γεγονός...

«Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΠΩΣ;» αναφέρει ένα σχόλιο, ενώ ένας άλλος χρήστης εξηγεί: «Μπορεί να ήταν ένα ακυρωθέν γκολ και να θυμίσω ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να έρθουν οι ειδοποιήσεις».

Σχετικές ειδήσεις