ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τη Δευτέρα η κλήρωση play offs και play out

Super League: Τη Δευτέρα η κλήρωση play offs και play out

Super League: Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα προκύψει το πρόγραμμα αγώνων σε play offs και play out – Το διήμερο 9 και 10/3 αρχίζουν οι αγώνες.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League. Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται και η 26η αγωνιστική. Μία μέρα αργότερα (Δευτέρα 3/10) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα play offs και play out. Με τις αναμετρήσεις να αρχίζουν το διήμερο 9 και 10/3.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τα Playoffs & Playouts του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04.03.2024, στις 15:00 για τα Playoffs και στις 15:15 για τα Playouts, στα γραφεία της Super League.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την από 23.01.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, ήτοι με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts».