AEK: «Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω στην Ολλανδία» - Ο Άμραμπατ μίλησε για το μέλλον του

ΑΕΚ: Ο Νορντίν Άμραμπατ ανέφερε ότι έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την «Ένωση», αλλά εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Νορντίν Άμραμπατ ΑΕΚ
Intime News
2'

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο ολλανδικό ESPN, υπογραμμίζοντας ότι είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αξίζει βέβαια να θυμίσουμε ότι ο Άμραμπατ είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις και πέρσι, αλλά τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του. Δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ESPN ο Νορντίν Άμραμπατ:

«Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω στην Ολλανδία. Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία. Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου.

Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω.

Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις.

Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή