ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης - Τότεναμ 1-2

Αστέρας Τρίπολης - Τότεναμ 1-2

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Αστέρας απέναντι στην Τότεναμ, με την ήττα με 2-1 να μην αντικατοπτρίζει την επιθετικότητα των Αρκάδων στο δεύτερο ημίχρονο

Πιο ορεξάτη μπήκε η Τότεναμ που έλεγχε τον ρυθμό, με τον Αστέρα να χάνει κάποιες ευκαιρίες μετά το 25', όμως σε ένα δεκάλεπτο φωτιά, οι Άγγλοι πέτυχαν δύο γκολ. Στο 36' ο Τάουνσεντ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 42' ο Κέιν έγραψε με κεφαλιά το 0-2. Οι Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90' με πέναλτι του Μπαράλες.

Με ενδεκάδα Αγγλίας

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του δείχνει ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος επέλεξε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Παρά την ήττα, ο Αστέρας είχε παίξει καλά και εντός έδρας πάντα αποδίδει καλύτερα. Έτσι, ο Κοσίτσκι πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Σανκαρέ, Ζησόπουλος, ενώ στα άκρα οι Λούι, Παντελιάδης στα άκρα. Στα χαφ πήραν θέση οι Ουσέρο, Μουνάφο και μπροστά τους οι Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης και στην επίθεση ο Πάρα. Η Τότεναμ είχε αλλαγές στη σύνθεσή της, με τον Βορμ αντί του τιμωρημένου Γιορίς, ενώ Λαμέλα και Κέιν είχαν ξανά θέση στη βασική ενδεκάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις