ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champios League 2015 - Κιελίνι: «Ο Μέσι είναι ο Θεός του ποδοσφαίρου»

Champios League 2015 - Κιελίνι: «Ο Μέσι είναι ο Θεός του ποδοσφαίρου»

Ο Ιταλός αμυντικός «έσταξε μέλι» για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε όμως πως στην Ιταλία δεν θα μπορούσε να βάλει παρόμοιο γκολ σαν εκείνο κόντρα στην Μπιλμπάο

Ο Κιελίνι θα πρέπει να σταματήσει τον Μέσι στον τελικό του Σαββάτου ή αλλιώς ο Αργεντίνος θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού αμυντικού.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους υποκλίθηκε στην ποδοσφαιρική αξία του Μέσι σε δηλώσεις του στη Media Day της ομάδας του ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Μέσι είναι αυτή τη στιγμή ο Θεός του ποδοσφαίρου. Είναι δύσκολο να τον συγκρίνω με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Πελέ και τους άλλους αλλά πιθανότατα είναι ο κορυφαίος παίκτης της τελευταίας 30ετίας. Το γκολ του κόντρα στη Μπιλμπάο;

Σαφώς και ήταν ένα υπέροχο γκολ αλλά δεν νομίζω ότι ο Μέσι θα μπορούσε να σκοράρει ένα παρόμοιο γκολ στην Ιταλία, όπου οι άμυνες είναι πολύ καλύτερες σε σύγκριση με αυτές στην Ισπανία. Το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο στο ισπανικό πρωτάθλήμα αλλά οι άμυνες εκεί είναι χειρότερες.

Από την πλευρά του ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο («έχουν μία εκπληκτική επιθετική τριπλέτα από την οποία ξεχωρίζει ένας παίκτης φαινόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά), ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για ποιος παίκτης της Γιουβέντους θα παίξει το ρόλο του... Ματεράτσι (ο τελικός γίνεται στο Βερολίνο όπως και αυτός του Μουντιάλ του 2006 όπου τότε η «σκουάντρα ατζούρα» είχε νικήσει τη Γαλλία και ο Ζιντάν είχε αποβληθεί για κουτουλιά στον Ματεράτσι) απάντησε:

«Δεν έχω ιδέα, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα... (γέλια). Όμως δεν θα μας στενοχωρούσε καθόλου εάν κάποιος από τη Μπαρτσελόνα είχε την ωραία ιδέα και την ευγένεια να δώσει μία κεφαλιά σε κάποιον από τους δικούς μας παίκτες, έτσι ώστε να αποκτήσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα».

Σχετικές ειδήσεις