ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: «Πύρα» κατά Ιμπραΐμοβιτς από συμπαίκτη του στην εθνική Σουηδίας!

Μουντιάλ 2018: «Πύρα» κατά Ιμπραΐμοβιτς από συμπαίκτη του στην εθνική Σουηδίας!

Τον Ζλάταν δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Τον Ζλάταν!

Μουντιάλ 2018| Ο «Ίμπρα» πριν μερικές ημέρες δήλωσε σε εκπομπή πως θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ όταν ρωτήθηκε για την καταγωγή του απάντησε: «Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη».

Αυτές οι δηλώσεις του, προκάλεσαν αντιδράσεις και φαίνεται πως δεν θέλουν όλοι την επιστροφή του Ζλάταν στη Σουηδία.

Ένας από αυτούς είναι ο συμπαίκτης του στην εθνική και τερματοφύλακας στη Γκινγκάπ, Κάρλ Γιόχαν Γιόνσον. Ο δεύτερος goalkeeper της Σουηδίας, δεν έδειξε πως είναι «ζεστός» στην κλήση του φορ των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην εθνική ενόψει Μουντιάλ:

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μουντιάλ

«Εξαρτάται από τον προπονητή το αν θα κληθεί. Καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ χωρίς αυτό και νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε εκεί χωρίς να είναι και εκείνος. Όπως είπα όμως, είναι θέμα του προπονητή το αν θα κληθεί. Αν έρθει, είμαι σίγουρος πως θα παίξει καλά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Παίζουμε ομαδικά. Με τον Ζλάταν που είναι ατομιστής, το παιχνίδι μας πρέπει να πηγαίνει με βάση αυτόν. Τώρα είμαστε περισσότερο ομαδικοί. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θέλει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή, διότι θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας με βάση το πώς εκείνος θέλει να παίζουμε».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλες πιθανότητες να παίξω στο Μουντιάλ

Μουντιάλ 2018: Οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης (photo)

Σχετικές ειδήσεις