ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μάρτινς για το «διπλό»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μάρτινς για το «διπλό»
Το μεγάλο... κόλπο του Μαρτίνς στην Τούμπα!

Αυτό δεν θα το περιμένουν στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει εν πολλοίς την τύχη του φετινού πρωταθλήματος, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, να έχει καταστρώσει πλάνο-έκπληξη για το «διπλό».

Αρχικά να αναφέρουμε πως η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα παραμείνει ίδια με τα τελευταία παιχνίδια. Ο Σα θα είναι τερματοφύλακας, Κούτρης, Σισέ, Βούκοβιτς και Τοροσίδης θα είναι οι τέσσερις στην άμυνα, Γκιγιέρμε και Καμαρά στο κέντρο, με τους Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο στην επίθεση.

Η χρησιμοποίηση του Καμαρά έχει στόχο ένα και μόνο όνομα: Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά στον νεαρό χαφ από την Γουινέα, ώστε να «κλειδώσει» το ατού του ΠΑΟΚ, με τον Μαρτινς να θεωρεί… κεφάλαιο για το ντέρμπι το συγκεκριμένο μαρκάρισμα.

Δεν είναι όμως αυτό το μεγάλο τρικ που ετοιμάζουν στον Πειραιά αλλά άλλο!

Ο Μάρτινς δεν προορίζει τον Γκερέρο για την κορυφή της επίθεσης αλλά τον Κώστα Φορτούνη, σε ένα τρικ παρόμοιο με εκείνο του αγώνα με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος; Να… μπερδέψει το αμυντικό δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο, ανοίγοντας διαδρόμους, ενώ ο διεθνής άσος έχει αποδείξει πως το «έχει» το γκολ με ευκολία.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αρχηγό αποστολής στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας…