ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα στον Πειραιά - Το «μαύρο» κουτί της συντριβής

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η επόμενη ημέρα στον Πειραιά - Το «μαύρο» κουτί της συντριβής
Δεν έχει καιρό για... κλάματα ο Ολυμπιακός

Η άνετη... ήττα στην Τούμπα, προκάλεσε προβληματισμό στους «ερυθρόλευκους»...

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο -9 από τον ΠΑΟΚ, μετά το 3-1 της Τούμπας, το οποίο χρειάζεται ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα για να καλυφθεί και στον Πειραιά δεν έχουν χρόνο για κλάματα καθώς το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa League είναι προ των πυλών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι ομολόγησε πως όλα τελείωσαν στο 3ο λεπτό, στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν πως δεν είδε από τους ποδοσφαιριστές του την ένταση που θα ήθελε για να γίνει η επιστροφή στο ματς.

Το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού όχι μόνο πήγε... στράφι αλλά έγινε και βορά σε εκείνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, που «χτύπησε» από την πλευρά του Τοροσίδη στα δεξιά αλλά «σημάδεψε» στον άξονα και τον Μπίμπαρς Νάτχο.

Η αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»... σόκαρε αρκετά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του σαν να αγωνιζόταν στο «Καραϊσκάκης» και όχι στην Τούμπα, παρασυρόμενος προφανώς και από την βαθμολογική διαφορά και τον χαρακτήρα «τελικού» για τους Πειραιώτες.

Κατά την επιστροφή στην Αθήνα, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αμίλητοι και σκυθρωποί ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του νίκες στα δυο επόμενα παιχνίδια, με Ντινάμο και ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να δώσει το μήνυμα ανασύνταξης καθώς δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα, με την προσοχή όλων στον Πειραιά να είναι στραμμένη στα παιχνίδια του Europa League.

Ανησυχία υπάρχει και για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αποχωρεί τραυματίας. Το θετικό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό είναι πως ο τραυματισμός προήλθε στον αστράγαλο από μαρκάρισμα και δεν είναι μυϊκός, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με τους Ουκρανούς.

Σχετικές ειδήσεις