ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό του, Πέτρο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδερφό του, Πέτρο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα παιδικά του χρόνια και τα όνειρα που έκανε με τον αδερφό του, Πέτρο, θυμήθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Τσιτσιπάς ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, στην οποία είναι μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο και ενθυμούμενος τα παιδικά του χρόνια περιέγραψε όσα τους δένουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

«Θυμάμαι την εποχή που και οι δυο μας ονειρευόμασταν να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Να σφίγγουμε τις γροθιές μας πανηγυρίζοντας την πρόκριση σε έναν τελικό Grand Slam στα διπλά. Που καθόμασταν στον κήπο και αποκαλύπταμε τα όνειρά μας, τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας ο ένας στον άλλον.

Που ήμασταν αληθινοί και αισιόδοξοι. Που μιλούσαμε για το κορυφαίο επίπεδο και θέλαμε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον. Τι ανταγωνιστικότητα και φλόγα βγάζαμε όταν παίζαμε σε ένα μικρό γήπεδο που φτιάξαμε με ταινία στο υπόγειο. Πόσο διασκεδάζαμε κάνοντας μιμήσεις των αγαπημένων μας παικτών και με τη γενικότερη οικειότητα που είχαμε με το τένις σε αυτή τη μικρή ηλικία.

Αυτός ήταν ο κόσμος μας! Τόση νοσταλγία γι' αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κυνηγάμε το αδιανόητο αδερφέ! Είναι ωραίο να είμαστε μαζί σε αυτό!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο αντίπαλος του στη Βιέννη και στο... βάθος Τζόκοβιτς