ΣΠΟΡ

Κορονοϊός - Σερβία: Απίστευτες εικόνες στον ευρωπαϊκό τελικό βόλεϊ γυναικών με 20.000 στις κερκίδες!

Κορονοϊός - Σερβία: Απίστευτες εικόνες στον ευρωπαϊκό τελικό βόλεϊ γυναικών με 20.000 στις κερκίδες!

Κορονοϊός: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ιταλία και Σερβία στο Βελιγράδι.

Ο κορονοϊός και η μετάλλαξη Δέλτα «σφυροκοπούν» τη Σερβία, όπως άλλωστε όλη τον πλανήτη, ωστόσο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στην Ιταλία και την οικοδέσποινα χώρα προκαλούν... σοκ!

Η φετινή διοργάνωση έγινε σε τέσσερις χώρες, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Κροατία και τη Βουλγαρία, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στη «Σταρκ Αρένα» ή γνωστότερη ως «Μπεογκράτσκα Αρένα», χωρητικότητας 18.386 θέσεων.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα... ευτράπελα, καθώς σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η σερβική Κυβέρνηση, σε συνεννόηση με την αντίστοιχη επιτροπή λοιμωξιολόγων, στις κερκίδες σε αγωνίσματα που διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα, η χωρητικότητα δεν πρέπει να ξεπερνάει το 30%!

Ουσιαστικά, θα έπρεπε να είναι 6.000 κόσμου στις κερκίδες ωστόσο η CEV ζήτησε και έλαβε ειδική άδεια ώστε να υπάρξει πληρότητα 100% στις κερκίδες, με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική.

Να σημειωθεί πως αλλαγές στη χωρητικότητα, κατόπιν πάντα ειδικής άδειας, είχαμε και στο EURO που έγινε το καλοκαίρι, με τα ημιτελικά και τον τελικό του Γουέμπλεϊ να φτάνουν στις 60.000 ενώ το θρυλικό γήπεδο χωράει συνολικά 80.000.

Να σημειωθεί πως η Σερβία ανακοίνωσε 3.497 νέα κρούσματα το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία: Ψυχρός ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης - Υποστηρίζει πως άλλοι έκαναν το έγκλημα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Γιατί γέμισαν οι ελληνικές θάλασσες με μέδουσες;

Βασίλης Τσεκούρας στο Newsbomb.gr: Γεννήθηκα δεύτερη φορά από... θαύμα