ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του «διπλού» στο Shanghai Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο «μονό» αποκλείστηκε πρόωρα, ωστόσο στο «διπλό» συνεχίζει την πορεία του Shanghai Masters, μαζί με τον Ρόμπιν Χάασε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Ουγκό Ουμπέρ κι είπε πρόωρο «αντίο» στο Masters της Σανγκάης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως, παραμένει στην Κίνα, καθώς συνεχίζει την πορεία του στο «διπλό», μαζί με τον Χάασε. Οι δύο τενίστες νίκησαν με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 10-5) τους Άλεξ Ντε Μινόρ – Μαξ Πουρσέλ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του τουρνουά.

Στη φάση των «8», Τσιτσιπάς και Χάασε θα αντιμετωπίσουν το Νο7 του ταμπλό, Μάρσελ Γκράνολερς και Οράσιο Σεμπάλος. Αυτός θα είναι ο πέμπτος προημιτελικός σε Masters για τον 25χρονο, ο οποίος έχει φτάσει και σε έναν τελικό, με συμπαίκτη τον Ουέσλι Κούλχοφ, στο Μαϊάμι το 2019.

Όσον αφορά στον αγώνα, στο πρώτο σετ, το δίδυμο Τσιτσιπάς – Χάασε έκανε το break στο 12ο game, για να επικρατήσει με 7-5. Οι Ντε Μινόρ και Πουρσέλ έκαναν δύο breaks στο δεύτερο σετ και με 6-3 έκαναν το 1-1. Στο super tie-break, ο Στέφανος κι ο συμπαίκτης του μπήκαν καλύτερα (3-0) κι έφτασαν στην επικράτηση (10-5) στο σερβίς του Έλληνα τενίστα.

Σχετικές ειδήσεις