ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέλε Άλι: Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον έβαψε τα μαλλιά του… μπλε

Ντέλε Άλι: Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον έβαψε τα μαλλιά του… μπλε
AP.

Αν και η καριέρα του 27άχρονου Άγγλου μέσου έχει πάρει την… κατιούσα, συνεχίζει να απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινότητα με τη… νέα απόχρωση των μαλλιών του.

Ο Nτέλε Άλι πέρασε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στην Μπεσίκτας, με την οποία μέτρησε μονάχα δεκατρείς συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, «βλέποντας» τη σεζόν του να τερματίζεται, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού. Δεν έχει αγωνισθεί από τον Φεβρουάριο και τώρα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Έβερτον μετά τον δανεισμό του. Πριν το κάνει, όμως, έβαψε τα μαλλιά του μπλε, ίσως για να τραβήξει την προσοχή του προπονητή των «ζαχαρωτών», Σον Ντάις.

Η Έβερτον απέκτησε τον Ντέλε Άλι από την Τότεναμ τον Ιανουάριο το 2022, καταβάλλοντας αρχικά 40 εκατ. λίρες, ενώ, σε περίπτωση που έφθανε τις 20 συμμετοχές, θα έπρεπε να πληρώσουν στα «σπιρούνια» ακόμη 10 εκατ. λίρες. Ο 27άχρονος μέσος έχει αγωνισθεί δεκατρείς φορές με τη φανέλα των «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ. Το μέλλον του Ντέλε Άλι παραμένει στον… αέρα, αλλά η Έβερτον αρχίζει την προετοιμασία της, τον επόμενο μήνα και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του Σον Ντάις.

Σχετικές ειδήσεις